Velkommen til ny blog om naturen, Danmark og danskerne

Kære læser.

Velkommen til denne nye blog. Dansk Natur er en samfundskritisk, konstruktiv blog, der skal skabe debat om Danmarks udvikling og sætte samspillet mellem natur og mennesker til debat.

Udviklingen har gjort vold på en del af Danmarks særpræg og poesi. Mange steder er livet på landet blevet ulideligt på grund af landskabsødelæggelser og gyllestank. Det er en væsentlig grund til, at Danmark udvikler sig skævt.

Min vision er et Danmark, der er smukt, poetisk og varieret. Danmark skal genoprettes til et land, der er helt og ikke delt. I Danmark skal livet på landet være lige så attraktivt som livet i byen. Danmarks landbrug skal være produktivt, kvalitetsbevidst og miljøvenligt. Danmark skal ikke lugte af lort. Vi skal frem til en natur, et landskab og et landbrug, vi kan være bekendt. Ja, ligefrem stolte af!

Hvordan? Alt dette handler denne blog om. Og du kan bidrage til debatten ved at give din mening til kende. Dine bidrag vil blive brugt som inspiration i den debat, jeg løbende deltager i som forfatter og debattør i aviser, radio og TV og som foredrags- og oplægsholder.

Jeg glæder mig til at læse dine kommentarer. Første bidrag, der offentliggøres senere i dag,  er en kommentar til DR’s serie om udkantsdanmark “Danmark knækker”.

Endnu en gang: Velkommen til.

Bedste hilsener

Michael Stoltze

Reklamer

Om Michael Stoltze

Biolog og naturformidler i Naturstyrelsen på Bornholm siden 10. november 2014. Biolog og ph.d. fra Københavns Universitet. Forfatter, fotograf og foredragsholder. Interesser: Forholdet mellem natur og mennesker, natur, kultur, politik, samfundsudvikling, filosofi.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 svar til Velkommen til ny blog om naturen, Danmark og danskerne

 1. Peder Størup siger:

  Tillykke med den nye blog, som jeg med stor interesse vil følge.

  Hilsen

  Peder Størup

 2. Henrik Boie Christiansen siger:

  Tillykke med din blog,det lyder spændende. Jeg tænkte faktisk forleden hvor der blev sunget om bla.lærken og vores natur,hvor hurtigt meget af den forsvinder. hilsen Henrik Christiansen

 3. Henrik Hestbech siger:

  Ja held og lykke med det. Det er vigtigt arbejde.

  MVH Henrik H

 4. Jens Lauesen siger:

  Kære Michael! Stort tillykke med din nye blog. Jeg glæder mig til at læse alle dine skarpe replikker til tidens debat om naturen og samfundet. Det er der i høj grad brug for. Gid mange må følge med. Mange hilsner Jens

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s