Landbruget må gå nye veje

Debatten om udviklingen i det såkaldte Udkantsdanmark raser. Hvis udviklingen skal vendes, skal naturbeskyttelse og erhvervsudvikling gå hånd i hånd. Det nytter ikke, at landbruget gør Danmark grimmere, at de vilde planter og dyr forsvinder, og at der lugter fælt af gylle på landet.

Den 27. maj stillede Deadline på DR2 skarpt på landbrugets imageproblemer, herunder erhvervets problemer med at passe på naturen og miljøet samt at sikre en ordentlig dyrevelfærd. Fødevareminister Henrik Høegh var gæst sammen med Michael Stoltze, der mener, at landbrugserhvervet bliver nødt til at gå helt nye veje for at vinde respekt i befolkningen. Kan og vil erhvervet være med til at gøre Danmark smukkere og naturen rigere? Udsendelsen kan ses her. Vælg 27. maj og søg på “Stoltze”.

Om Michael Stoltze

Biolog og naturformidler for blandt andre Naturstyrelsen på Bornholm siden 10. november 2014. Biolog og ph.d. fra Københavns Universitet. Forfatter, fotograf og foredragsholder. Interesser: Forholdet mellem natur og mennesker, natur, kultur, politik, samfundsudvikling, filosofi.
Dette indlæg blev udgivet i Dansk natur, Fødevareministeren, Henrik Høegh, Landbrug, Naturbeskyttelse og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Landbruget må gå nye veje

  1. dansknatur siger:

    Hvis du har set forgæves, er det fordi debatten i Deadline mellem fødevareministeren og mig er blevet udskudt til i morgen aften (torsdag den 27. maj) kl. 22.30. Ændringen skyldes regeringens spareplan, der som bekendt blev præsenteret i går.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s