Dansk natur går på TV

DR1 TV har torsdag den 3. marts kl . 18.00 premiere på programmet Bidt af naturen.

DR har fundet en scoop af en vært: Morten D.D. Hansen, som dagligt slår sine folder som museumsinspektør ved Naturhistorisk Museum i Århus og vidende og sprudlende naturformidler ved Molslaboratoriet på Djursland – ikke så langt fra Søren Ryge og Frank fra “Bonderøven”. De kan et eller andet med natur, mennesker og TV på den egn!

Nogen vil sikkert kende Morten DD fra P1 morgen, hvor han henført og medrivende jævnligt underholder lytterne med fortællinger om alt mellem himmel og jord og om underlige skabninger, som næsten ingen kender.

Med sin to meter høje pondus, udstyret med kikkert, lup, fotoapparat, indsamlingsglas og alt, hvad der hører til en rigtig engangeret naturnørd, er Morten DD altid klar til at indtage naturen omkring sig. Det gør han, og som eminent fortæller og ordekvilibrist deler han gavmildt ud af sin viden og begejstring.

Se selv og døm selv hver torsdag kl. 18.00-18.30! Jeg vil æde min hat og sommerfuglesamling, hvis vi ikke fra nu af får de længe tiltrængte underholdende naturudsendelser af 1. klasse på landsdækkende TV. Og jeg spår, at vi om kort tid har en hele Danmarks Morten DD blandt den danske naturs fremmeste og vigtigste ambassadører.

Du kan læse mere om programment her.

Hvis du er på Faceboook, vil jeg kraftigt anbefale dig at bakke Danmarks natur og TV om Danmarks natur op ved at klikke “synes godt om” her.

Ud over skolen er godt og underholdende TV uden tvivl den vigtigste vej til at styrke den almindelige indsigt og forståelse for naturen omkring os. Derfor er det suverænt, at DR1 TV går i luften med det ugentlige program om Danmarks natur.

Rigtig god fornøjelse!

Reklamer

Om Michael Stoltze

Biolog og naturformidler i Naturstyrelsen på Bornholm siden 10. november 2014. Biolog og ph.d. fra Københavns Universitet. Forfatter, fotograf og foredragsholder. Interesser: Forholdet mellem natur og mennesker, natur, kultur, politik, samfundsudvikling, filosofi.
Dette indlæg blev udgivet i Almen dannelse, Dansk natur og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Dansk natur går på TV

  1. Bo K.Stephensen siger:

    Befriende med et naturprogram med dansk islæt, istedet for de de evindelige safariprogrammer man normalt ser, løvinden som jagter Antilopen. Faktisk findes der også nogle ganske fremragende naturprogrammer på de lokale TV2 stationer, her skal nævnes Ekko fra Bornholm og Naturkalenderen/Naturriget på Tv-midtvest. Disse viser naturen fra forskellige vinkler og igennem årstiderne. Morten D. D. Hansen har også i naturriget haft et program om møgbiller og edderkopper. Det er unik TV som Bo Skelmose laver her. Det er godt, at man kan se det hele på computeren igen og igen.

  2. Bo K.Stephensen siger:

    Så skal jeg lige tilføje, at naturen selvfølgelig skal opleves in situ.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s