Julehilsen fra Dansk Natur 2011

Med dette frodige vinterbillede fra Store Løvklit i Kærgård Plantage i Vestjylland ønsker Dansk Natur alle en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår.

Vinteren er over os, men indtil videre i en grøn og frodig udgave med plusgrader – helt forskellig fra sidste års sne og strenge kulde. I morgen er der så besked derude fra, at det lysner dag for dag. Og med disse temperaturer er der vist kun få uger til de første vintergækker og erantis. De står lige på spring!

Dansk Natur går på juleferie nu, men vender sammen med det tiltagende lys stærkt tilbage fra og med 2. januar 2012 med nyheder, kommentarer og debatoplæg om naturen og miljøet i Danmark.

Med den vigtige Natur- og Landbrugskommission, der skal i gang med arbejdet kort efter nytår og Naturplan Danmark, der skal realiseres, har 2012 alle udsigter til at blive et vigtigt og skelsættende år for Danmark og den dansk natur. Men også et år, hvor der bliver brug for alle goder kræfter i kampen for et smukt og trygt land med en rig natur og et rent miljø.

Husk stadig, at det er jer, der som læsere og kommentatorer er med til at give bloggen indhold og slagkraft. Bloggen har udviklet sig over al forventning i løbet af 2011:  Den 20. december 2010 lå vi på 17.803 unikke besøgende og 148 kommentarer. I dag, præcis et år senere, er vi oppe 68.075 unikke besøgende og 799 kommentarer siden vi gik i luften den 28. april 2010. Det gennemsnitlige aktivitetsniveau er forøget med over 100 % i forhold til 2010. Det er ekstremt flot! Og indsatsen nytter. Bloggen har også i 2011 været med til at bane vejen for et stort antal debatmøder og indslag om natur og miljø i både lokale og landsdækkende medier.

Så – 1000 tak for jeres gode indsats i 2011! Jeg glæder mig allerede til lige så meget eller endnu mere gang i den i 2012.

Hermed ønskes I alle en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår.

Bedste hilsener,

Michael Stoltze

Redaktør af Dansk Natur

Reklamer

Om Michael Stoltze

Biolog og naturformidler i Naturstyrelsen på Bornholm siden 10. november 2014. Biolog og ph.d. fra Københavns Universitet. Forfatter, fotograf og foredragsholder. Interesser: Forholdet mellem natur og mennesker, natur, kultur, politik, samfundsudvikling, filosofi.
Dette indlæg blev udgivet i Dansk natur. Bogmærk permalinket.

3 svar til Julehilsen fra Dansk Natur 2011

 1. Jørn Skeldahl siger:

  Glædelig jul og godt nytår også herfra. vh. jø

 2. Bo K.Stephensen siger:

  Du ønskes en Glædelig Jul og et Godt Nytår, Michael Stoltze. Man må håbe, at det nye år skaber liv i den gamle natur, at danskerne genopdager den og printer den ind på nethinden. Natur og landbrugskommissionen bliver også spændende at følge. Man må også håbe, at naturdebattørene medvirker til at få politikerne til at prioritere biodiversitetspolitikken noget højere oppe på den politiske dagsorden. 2011 har ikke været et godt bidiversitetsår. Guldalderen venter endnu for denne sag,der må højt til tops og funkle som stjernen på juletræets top.

 3. Tak, Bo. Og tak for dine store og værdifulde bidrag undervejs – også i 2011. Der er tegn i sol og måne på bedre tider for naturen og biodiversiteten – og der er også tegn på forandringer og nye tider DN i 2012. Men der bliver under alle omstændigheder fortsat brug for markante stemmer og høj faglighed i kampen for naturen mangfoldighe i de nærmeste år.

  Med de bedste ønsker til dig om en glædelig jul og en godt nytår

  Michael

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s