Bevar den vilde natur – bliv medlem af Natur og Samfund

Kampen for naturen skal målrettes. Naturpolitikken er alt for ofte blot et appendiks på andre politikker, mener Natur og Samfund. (Foto: Michael Stoltze).

Den vilde natur og biodiversitet har brug fot et stærkt fagligt og folkeligt talerør. Derfor er foreningen Natur og Samfund stiftet.

Danmark har brug for en stærk organisation, der arbejder målrettet for at bevare den vilde natur og de vilde planter og dyr. En forening, der agiterer for plads til naturens mangfoldighed af liv – biodiversiteten. Plads til de naturværdier, som er med til at gøre Danmark til Danmark og til et spændende og inspirerende land at bo og leve i.

Derfor har vi stiftet foreningen Natur og Samfund. Læs om os her, og meld dig ind i foreningen, eller støt vores arbejde med en donation – efter eget ønske og evne.

Via medier og blogs arbejder vi for, at Danmarks naturværdier bliver kendt og kommer til debat. Vi arbejder for flere nationalparker og naturparker, og vi arbejder for en visionær og velfinansieret national naturplan – Naturplan Danmark – som skal ledsages af en bedre og mere enkel og effektiv lovgivning. Miljøministeriet forventer, at Naturplan Danmark, som skal sætte rammerne for Danmarks natur i fremtiden, kan fremsættes af regeringen i 2014.

Reklamer

Om Michael Stoltze

Biolog og naturformidler i Naturstyrelsen på Bornholm siden 10. november 2014. Biolog og ph.d. fra Københavns Universitet. Forfatter, fotograf og foredragsholder. Interesser: Forholdet mellem natur og mennesker, natur, kultur, politik, samfundsudvikling, filosofi.
Dette indlæg blev udgivet i Natur og Samfund og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s