Nu skal der smedes for Danmarks natur – vil du være med?

Vandnymfer_spejling
Naturplan Danmark åbner en enestående mulighed for at sikre bedre, mere og mere sammenhængende natur

Er du til natur og biodiversitet? Vil du være med til at sikre og udvikle en rig natur i Danmark?

Så har du en enestående mulighed for at smede nu! Regeringen fremsætter nemlig forslag til Naturplan Danmark her i efteråret 2014. For Natur og Samfund er planen en mærkesag og en længe ventet mulighed for at sikre bedre, mere og mere sammenhængende natur. Vi har fremlagt vores debatoplæg og forslag til planen i denne
kronik i Politiken. Vi arbejder intenst og målrettet på at sikre et godt indhold, en solid finansiering af planen og en bedre og mere enkel naturbeskyttelseslov. Hør mere i udsendelsen “Naturværdier på spil” fra DRs Natursyn på P1 her.

Planen bliver kun god og gavnlig med en stor folkelig opbakning. Vi arbejder for og ser frem til en bred folkelig debat om Danmarks natur på baggrund af regeringens forslag.

Vores arbejde er ikke gratis, og jo flere medlemmer, vi er, jo stærkere er vi, og jo mere kan vi gøre til gavn for Danmarks natur og biodiversitet. Du kan bakke op ved at melde dig ind i Natur og Samfund og ved at bidrage aktivt med indlæg her på bloggen. Et personligt medlemskab koster kun 200 kr. årligt.

Vi arbejder målrettet for at bevare den vilde natur og de vilde planter og dyr. Vi agiterer for plads til naturens mangfoldighed af liv – biodiversiteten. Plads til de naturværdier, som er med til at gøre Danmark til et spændende og inspirerende land at bo og leve i.

Du kan læse mere om os og melde dig ind i foreningen på http://www.naturogsamfund.dk

Reklamer

Om Michael Stoltze

Biolog og naturformidler i Naturstyrelsen på Bornholm siden 10. november 2014. Biolog og ph.d. fra Københavns Universitet. Forfatter, fotograf og foredragsholder. Interesser: Forholdet mellem natur og mennesker, natur, kultur, politik, samfundsudvikling, filosofi.
Dette indlæg blev udgivet i Dansk natur og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Nu skal der smedes for Danmarks natur – vil du være med?

 1. Evald Mehlsen siger:

  Natur og Samfund lader sin røst høre .Det fremgår af Natursyn, hvor foreningen nævner at have deltaget i dette eller hint forum. Betyder det indbudt deltagelse i tråd med de lidt større og store grønne organisationer? Eller hvordan nærmere kommer Michael Stoltze til orde på foreningens vegne?

  Personligt agter jeg at bakke op med et medlemskab også selvom jeg har et lidt stramt forhold til foreningens valg af bank. Burde du ikke tone rent flag ved valg af eksempelvis Merkur eller en tilsvarende grøn kasse?

  Venligst

  • Tak for dit spørgsmål. Vi bliver kontaktet af journalister, politikere, organisationer og individuelle personer på baggrund af vores udmeldinger i medierne. Vi kontakter naturligvis også politikere og organisationer for dialog. Det har vi stor succes med. Mht. til bank har vi så få midler på kontoen, at det nok ikke har den store betydning ;-). De penge, vi får ind, bruges hurtigst muligt til gavn for naturen.

 2. Regeringens forslag til Naturplan Danmark bliver offentliggjort i dag kl. 14.00.
  http://mim.dk/nyheder/2014/okt/regeringens-naturplan-danmark-er-klar/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s