Michaels Mandagsekspeditioner

GUIDEDE TURE I NATUREN MED BIOLOG OG FORFATTER MICHAEL STOLTZE

Fra marts til oktober gennemfører jeg en række ture ud i den bornholmske natur. Det er ture for helt almindelige glade børn og voksne i alle aldre. Det er ture for alle, der har lyst til at opleve den bedste, vildeste og flotteste natur og lære nogle af naturens hemmeligheder nærmere at kende med alle sanser. Fokus er på planter, dyr og naturfænomener samt den kulturhistorie, der knytter sig til stedernes natur.

Turene finder sted mandage kl. 15.00-17.00. Det koster 50 kr. pr. person. Børn under 15 år 25 kr. og børn under 7 år er gratis. Der betales kontant på dagen. For at sikre en god oplevelse er det maksimale antal deltagere på turene 50 personer inklusiv børn.

Vil du være sikker på plads, kan du forhåndstilmelde dig på naturogide@gmail.com eller på telefon 61 22 03 91. Turene er almindelig rolig vandring i ret let terræn. Tøj efter vejret og vandrestøvler anbefales. Ruterne er ikke til klapvogne og barnevogne. Rolige hunde kan medtages i snor, med mindre andet er angivet.

MANDAGSEKSPEDITIONER  I 2018

5. marts 2018 kl. 15.00-17.00:

Koldekilde, Cristianshøj og den blå bornholmer.

Mødested: P-pladsen ved Christianshøj Trinbræt

Vi går til Koldekilde og hører om kilden og dens historie, om dyrelivet i kilden og i Svenskebækken, der løber lige forbi. Der er garanti for bøgeløbere – den sjældne, blå bille, som har fået tilnavnet “den blå bornholmer”. Fra Koldekilde går vi langs Svenskebækken (mulighed for at se vandstær) ned forbi Rømersminde og tilbage via Gamleborg og Christianshøj og ser på natur, kultur og forårstegn undervejs.

Bøgeløber fra Koldekilde i Almindingen på Bornholm. (Foto: Michael Stoltze).

OPDATERES CA. 6. FEBRUAR MED ALLE SÆSONENS TURE I 2018…

Reklamer