KØB ‘BIODIVERSITET’ OG ‘SOMMERFUGLEHAVE’ SIGNERET

BIODIVERSITET – sådan skaber vi en rigere natur handler om biodiversitet og den naturkrise, vi befinder os i. Bogen giver dig 20 konkrete bud på, hvad du kan gøre for at hjælpe naturen. Lær om arternes specielle behov, forunderlige tilpasninger og samspil. Få tips om, hvilke planter, man skal satse på, for at forbedre livsbetingelserne for sommerfugle, vilde bier og andre insekter. Bogen er rigt illustreret og spækket med inspiration til alle, som gerne vil gøre en indsats for, at naturen skal blive smukkere og vildere. Hvis vi alle gør lidt, hvor vi bor, kan vi sammen skabe større mangfoldighed i den danske natur. 272 sider, 285 illustrationer. Indbundet. Lindhardt og Ringhof 2021.

Pris for bogen signeret af forfatterne: kr. 270,00 + kr. 70,00 i pakning og forsendelse.

SOMMERFUGLEHAVE – Hvordan vores haver kan blive gode levesteder for farverige sommerfugle handler om sommerfuglens liv og krise og forklarer på en inspirerende måde, hvordan du men enkle greb kan indrette din have for at tiltrække flest mulige sommerfugle. Der gives blandt andet information om de bedste nektarplanter, om larvernes foderplanter, de forskellige arter udbredelse, flyvetider og overvintring samt om den forunderlige forvandling fra æg til larve, puppe og voksen sommerfugl. Du får også indblik i, hvordan sommerfugle bruges som symboler og optræder i kunst, religion og folketro, og du vil blive kendt med forfatternes egne sommerfuglehaver. Bogen er den første om sommerfuglevenlige haver, der er tilpasset danske arter og forhold, og den egner sig for både erfarne haveejere og begyndere. 232 sider, 248 illustrationer. Indbundet. Gyldendal 2020.

Pris for bogen signeret af forfatterne: kr. 270,00 + kr. 70,00 i pakning og forsendelse.

JULETILBUD (gælder resten af 2021): Begge bøger signeret af forfatterne: kr. 500,00 + kr. 85,00 i pakning og forsendelse.

De signerede bøgerne bestilles ved at skrive til Michael Stoltze på naturogide@gmail.com mærket “Bogbestilling”, hvorefter du modtager svar med oplysninger om pakkenummer og betaling. Leveringstiden er 1-2 hverdage.





Om Michael Stoltze

Biolog fra Københavns Universitet med ph.d. i sommerfugle, født i Allinge på Bornholm, 1955. I dag selvstændig forfatter, fotograf og foredragsholder samt skribent ved Kristeligt Dagblad siden 2009. Interesser: Forholdet mellem natur og mennesker, natur, naturbeskyttelse, kultur, politik, samfundsudvikling og filosofi. Særlige interesser: Sommerfugle og insekter.
Dette indlæg blev udgivet i Biodiversitet, sommerfugle og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til KØB ‘BIODIVERSITET’ OG ‘SOMMERFUGLEHAVE’ SIGNERET

  1. Anni Pauck siger:

    Kære Michael Nu plejer du ikke at svare, på mine tilbagemeldinger, så det lever jeg udmærket med, Men det er ikke meget julerabat I giver, når 2 bøger normalt ville koste 540kr plus 70kr i forsendelse. Julerabat 500kr plus 85 kr i forsendelse 🤔 40kr sparet , 15 kr ekstra i forsendelse – har jeg forstået det rigtigt ? Hvis jeg har forstået det rigtigt, så ville goe gamle, afdøde Martin Løvgren, bornholmsk handelsmand , ikke kunne ha gjort det bedre ! 1 blomkålshovede – 3kr 3 for 1 tier ☝️ 😊Anni

    Sendt fra min iPhone hilsen Anni

    > Den 25. nov. 2021 kl. 21.53 skrev Dansk Natur : > >  >

Skriv en kommentar